Vi är med om en unik händelse!

av Pontus Lindström, vd Arate AB och deltagare i bl.a. MbM-programmet New York City Marathon 2012:

Vänner, vänner, vänner…

Vi checkade in på hotellet och samlades i lobbyn. Mikael och Stig informerar om programmet och precis när det är klart och vi är på väg mot hissen kommer en norsk kvinna ut från hissen och säger ”Jag såg precis på TV att löpet är avvisat”. Vad betyder detta? Hungriga och konfunderade går vi bort till restaurangen på närmsta hörn och nu finns ingen tvekan. TV skärmarna visar BREAKING NEWS: NEW YORK CITY MARATON CANCELED. Nu är det läggdags i New York och vi som skulle sprungit hanterar situationen på olika sätt. Någon är arg på borgmästaren som först beslutade att loppet skulle genomföras, men de flesta förstår beslutet även om man misstänker politiska orsaker. Men faktum är att det nog hade varit väldigt konstigt att springa igenom hela stadsdelar som evakuerats och som är helt strömlösa. Vi gör det bästa av situationen och gemensamt kommer vi säkert att genomföra något program. Helt säkert är i alla fall att vi är med om en unik händelse. Vi som åkte till New York och inte fick springa THE ING NEW YORK CITY MARATHON…
Efter en spontan träff på lördag morgonen vet vi att vi kommer att träffas som privatpersoner klockan 9.00 vid målgången i Central Park för att genomföra ett träningspass på 42 kilometer. Vi får en struktur för att hantera de känslor som finns inom oss och det känns väldigt bra och inspirerande.
/Pontus Lindström
Detta inlägg är publicerat i Management by Movement, New York City Marathon. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.