Delade känslor inför New York

av Pontus Lindström, vd Arate AB och deltagare i bl.a. MbM-programmet New York City Marathon 2012:

Vänner!

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på att komma i väg till New York. På söndag går starten till New York City Maraton och jag ser fram emot att vara på plats. Det är med delade känslor jag åker till New York. Jag kommer att sakna Åsa och David och Ebba som jag älskar djupt. Det känns också lite konstigt att åka till en stad som precis haft en stor naturkatastrof. Jag vill vara ödmjuk avseende betydelsen av min egen start i loppet samtidigt som det känns bra att det nu är dags efter långa förberedelser och mycket träning. Tack alla ni som stöttat mig så att jag kan genomföra detta äventyr!
/Pontus Lindström
Detta inlägg är publicerat i Management by Movement, New York City Marathon. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.