Jakten går vidare…

Drygt 50 personer samlades i onsdags i Centralhuset Konferens i Göteborg för att hjälpa till att leta efter den tredje dimensionen. Många i publiken kom med intressanta och kompetenta inlägg som togs upp av kvällens suveräna moderator Tomas Sandsjö (konsult Growmotion). Dessa fördjupades med en praktisk diskussion bland våra kunniga medverkande: Annika Devert (HR-chef på Stena Metall), Daniel Stenbäck (VD Clarion Hotel Post), Mikael Nilsson (VD AcobiaFLUX), Patrik Thelandersson (VD på Elicit) samt Mikael Mattsson (VD Optimore och grundare av programmet Management by Movement™).

Vi pratade bl a om hur medarbetarskapet skall se ut, vad personlig hälsa och fysisk utveckling leder till och hur en ledare skall vara. Jakten på den tredje dimensionen kommer med all säkerhet att fortsätta, så håll ögonen öppna här på bloggen för mer information!

Tack till alla deltagande för ert engagemang och för en inspirerande kväll.

Detta inlägg är publicerat i Management by Movement. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.