Inspirerar på Lundsbrunns kurort

Idag är vi på Lundsbrunn och inspirerar Swedacs medarbetare om hälsa, träning, kost och utmanande mål.

Malin, Stig och jag är här i två dagar, ett beställningsjobb där vi knyter ihop våra respektive delar till en helhet som inspirerar och ger nytt bränsle åt positiva tankar och motiverande strategier, både egna privata – och arbets- och resultatrelaterade.

Just nu föreläsning och workshops, senare blir det löpträning och cirkelträning. Tillsammans med den goda och hälsosamma maten förankras budskapet i hela kroppen.

Tack för förtroendet!

Detta inlägg är publicerat i Händelser. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

 1. Maria Oldegård
  Publicerad 22 mars, 2012 kl 08:39 | Permalänk

  Plötsligt händer det! Hela personalen kommer igång och diskuterar mål, val, längtan efter balans i jobbet och i livet, längtan efter förändring…. I denna gemenskap föds igenkännande och glädje. Träningspassen gav kvitto på den fina stämning vi nådde. Alla hade så roligt och alla vågade prova nya aktiviteter och utmana sig själva. Bland kommentarerna fångade jag upp ”Det var grymt roligt…” och ”Kan myndighetsdagar vara så kul?”. Tack för att ni inspirerade och hjälpte oss! Tack Malin, Stig, Kajsa, Pernilla och även Mikael och Mario som inte deltog men bidrog. Hälsningar från Swedacs personal genom Maria.

  • Publicerad 23 mars, 2012 kl 07:10 | Permalänk

   Tusen tack för denna fina feedback.
   Det var fantastiskt roligt och givande även för oss.